הכיריים הן לב המטבח שלנו. בין אם אלה הבישולים לשבת, ארוחת צהריים באמצע יום עמוס או פינוק לנשנש מול הטלוויזיה בערב – רוב הפעילות שלנו במטבח מתרכזת סביבן. את הכיריים מבוססות הגז כולנו מכירים, על החסרונות והיתרונות שלהם, אבל הן כבר מזמן לא האופציה היחידה שעומדת בפנינו. בין אם תקראו להן כיריים חשמליות או כיריים קרמיות – הכוונה היא לאותו מוצר מהפכני, שמאפשר שילוב יוצא דופן בין סטייל, ניקיון, חיסכון באנרגיה ואפקטיביות.
כיריים קרמיות מכילות מספר גופי חימום שפועלים מתחת למשטח קרמי. בדומה לכיריים גז, גם כאן הגופים מחולקים כך שכל אחד מהם אחראי על משטח משלו – אלא שכאן מתחילים ההבדלים.
כלפי חוץ כיריים קרמיות וכיריים אינדוקציה נראות דומות למדי- בשניהם המשטח הוא קרמי, אבל הן בכל זאת שונות: בכיריים הקרמיות מתחת למשטח הקרמי ישנם גופי חימום, האינדוקציה לעומת זאת היא טכנולוגיה המבוססת על סלילים מגנטיים שממוקמים מתחת לזכוכית הקרמית – טכנולוגיה זו מאפשרת לאינדוקציה להיות חסכונית יותר בחשמל (בגלל שרק משטח החימום שעליו מונח הסיר פועל) וגם בטיחותית יותר למקרה ששכחתם את הכיריים דולקים, במקרה כזה, הכיריים לא "ירגישו" את הסיר ויכבו את עצמן. משמעות נוספת של הסלילים המגנטיים היא שאתם צריכים להצטייד בסירים ובמחבתות תואמים, שיוכלו להתמגנט למשטח החימום.
אם תשתית החשמל הביתי שלכם כוללת חיבורי חד פאזי של 32 אמפר מסוג סיקון, אין צורך להתקין שקע תלת פאזי ייעודי. התשתית תאפשר לכם לעשות שימוש בכל סוג של כיריים באופן זהה לחלוטין לחיבור תלת פאזי, עם אותם ביצועים ומבלי להתפשר על כמות הסירים או עוצמת החימום. אם החיבור הביתי הוא מסוג אחר, מומלץ להתייעץ עם מומחה חשמל בנוגע לאפשרויות העומדות בפניכם לפני ההגעה לחנות ורכישת הכיריים.
כיריים קרמיות מאפשרות לכם ליהנות מחוויית בישול מדויקת ונוחה יותר, עם פיקוד ושליטה נוחים על כל גוף חימום, חיווי ברור לגבי אזורים חמים ואפשרויות נעילה לבטיחות. בנוסף, בסיום הבישול, תוכלו לנקות אותן בקלות ולחזור לשגרת יומכם – עד הארוחה הבאה.