ארוחת בוקר בריאה ומפנקת

 

רכיבים (2 מנות):

לחלב קשיו:

  • 150 גר' אגוזי קשיו מושרים במים
  • 750 מל' מים

לפודינג צ'יה:

  • 125 גר' אוכמניות קפואות
  • 240 מל' חלב קשיו
  • קמצוץ גרגירי וניל
  • חצי כוס גרעיני רימון
  • 3 כפות פתיתי קוקוס
  • 3 כפות זרעי צ'יה
  • חצי כוס קוקוס מיובש
  • צרור עלי נענע

לממרח שקדים:

  • כוס שקדים
  • מעט מלח

מגישים עם לחם קלוי וקפה איכותי.

 

הוראות הכנה:

לחלב קשיו:
השרו את אגוזי הקשיו במים למשך הלילה.
הכניסו לבלנדר 1 כוס אגוזי קשיו ו-3 כוסות מים, הוסיפו מעט מלח וערבלו.
מסננים את חלב הקשיו מתוך הבלילה שהתקבלה עם מסננת

לפודינג הצ'יה:
מכניסים לצנצנת זכוכית את האוכמניות, פתיתי הקוקוס, זרעי הצ'יה וגרגירי הווניל. שופכים מעל את חלב הקשיו ומכניסים למקרר למספר שעות. לפני ההגשה מוסיפים את גרעיני הרימון, חתיכות הקוקוס ונענע טריה מעל הפודינג.
לממרח השקדים: קוצצים בבלנדר את השקדים עם מעט מלח עד שמתקבל מרקם משחתי. מורחים על הלחם הקלוי. ניתן להוסיף פרוסות תפוח חתוך דק.

 

 

מתכונים טעימים במיוחד

הסוד לטעם המושלם

גלו את הטעם עם אלקטרולוקס