עוף ואורז בסגנון ים תיכוני

רכיבים (10 מנות):

  • 3 עופות שלמים, חתוכים
  • 1 ק"ג אורז בלסמי
  • 115 מ"ל שמן
  • 550 גר' עבניות טריות חתוכות
  • 100 גר' רסק עגבניות
  • 550 גר' בצל חתוך
  • 50 גר' כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 ליטר ציר עוף
  • 1 גר' הל
  • 1 לימון מיובש
  • 3 מקלות קינמון
  • 3 שיני שום

הוראות הכנה:

  1. בסיר מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים את העגבניות והשום.
  2. מוסיפים את העוף ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים 5 דקות לספיגת טעמים.
  4. מוסיפים את ציר העוף ורסק העגבניות.
  5. מוסיפים את האורז הבסמטי.
  6. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
  7. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

 

מתכונים טעימים במיוחד

הסוד לטעם המושלם

גלו את הטעם עם אלקטרולוקס