Ingredients (Servings 10)
- 3 ביצים
- 2 גר' שמרים טריים (להוסיף מעט מים)
- 1 ליטר מים חמימים
- 1 קילו קמח
- 50 מ"ל שמן צמחי (רצוי שמן תירס)
- 120 גר' חלב
- כפית אבקת אפיה
Preparation method
- לערבב את כל החומרים בקערה בעזרת מקצפה ידנית.
- הבלילה אמורה להיות מימית, אם הבלילה עדיין מעט סמיכה ניתן להוסיף עוד 120 מ"ל מים.
- יש לכסות את הבלילה בניילון נצמד ומגבת ולהמתין 45 דקות.
- לאחר מכן יש לחמם מחבת לחום בינוני ולהוסיף מעט שמן. לשפוך כף מהבלילה למחבת.
- כאשר מתחילות להיות בועות אוויר סימן שצריך להפוך את הפנקייק לצד השני. להמשיך לטגן עד הזהבה.
- להגיש עם דבש או סילאן.